Wednesday 9 January 2013

Editare de sunet

Bună dimineața târzie!

Aceasta e a treisprezecea săptămână de cursuri, penultima înainte de a intra, oficial, în perioada de sesiune. â

Iată țelul meu principal, acum că am putut aprecia cam pe unde mă situez după vacanță:

                   să triez mai eficient informația

Miercurea e cea mai încărcată zi a mea: de la 12 la 20 sunt în facultate. Pentru Tehnologia Informației și Comunicării am prelucrat deja multe dintre fișierele audio, însă nu sunt foarte sigură cât de mult și în cât detaliu trebuia să fac acest lucru. Mai am oricum de făcut câte o fișă individuală de discurs pentru fiecare în parte și am o mulțime de întrebări de pus dnei profesoare. Fac o listă înainte de a porni spre facultate. Termenul limită pentru tot proiectul e de azi într-o săptămână, așa că trebuie să fiu cât mai eficientă.

La Subtitrare am de procesat iar, de la zero, vreo cinci filmulețe. Munca de până acum am pierdut-o, era pe hard-ul irecuperabil. Pentru examen am de rezumat câteva texte teoretice și o oră de subtitrare efectivă a unui alt filmuleț. Trebuie să îmi intru în mână, să pot fragmenta bine și să fiu în largul meu când folosesc Subtitle Workshop.

La Teoria Interpretării am de scris un eseu pe baza înregistrărilor câtorva simultane făcute de mine în cabină. Încă nu știu clar ce am de făcut, dar voi lămuri și acest aspect până pe 21.

După-amiază voi lucra pe consecutivă retur engleză cu alte două colege și pe urmă am cursul de suedeză. Voi afla precis în ce zile pică cele două date de examen. Pe urmă, vizitez o bună prietenă restabilită la Cluj (uraa!).

Nu am timp de plictiseală, nici pe departe. Viața e frumoasă! Poate reușesc diseară să și rezerv bilete de avion pentru vacanța din februarie. Ar fi grozav!

Am mai postat câteva discursuri, legăturile sunt pe paginile aferente (consecutive cu notițe, respectiv simultană).

Iar acum, o iau la picior. Pe curând!

No comments:

Post a Comment